Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης και συναλλαγής προσεκτικά. Η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, καθώς και η αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις ανεπιφύλακτα. Εάν δεν συμφωνείτε με μέρος ή το σύνολο των παρακάτω όρων, παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μην προβείτε σε καμία συναλλαγή με αυτό.

Τροποποίηση όρων χρήσης και συναλλαγής:

Το viaveneto.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τα παρεχόμενα προς πώληση είδη και προϊόντα, τις τιμές τους (στις οποίες πάντα συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ), τους τρόπους αποστολής και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων (στα οποία πάντα συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ), τους τρόπους πληρωμής των προϊόντων και γενικά μέρος ή το σύνολο των όρων χρήσης και συναλλαγής που διέπουν τη λειτουργία του. Θα πρέπει να ελέγχεται τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν μελλοντικά. Μετά τη δημοσιοποίηση των όποιων αλλαγών, η χρήση της ιστοσελίδας viaveneto.gr και η συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις γενόμενες αλλαγές. Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους νέους όρους χρήσης και συναλλαγής καλείστε να μην χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μην προβείτε σε καμία συναλλαγή με αυτό.

Τροποποίηση ιστοσελίδας-λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Το viaveneto.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή μέρος ή το σύνολο της ιστοσελίδας του, καθώς και να ματαιώσει, να αναστείλει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός του, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Περιορισμός ευθύνης

Στο viaveneto.gr δίνουμε μεγάλη έμφαση στην όσο το δυνατόν καλύτερη απεικόνιση και πληρέστερη περιγραφή των προϊόντων που διαθέτουμε προς πώληση. Δεν εγγυόμαστε για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά λάθη που μπορεί να γίνουν εξ’ αμελείας και σε καμία περίπτωση με δόλο. Οι απεικονίσεις και οι περιγραφές των προϊόντων που πωλούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βασίζονται σε στοιχεία των προμηθευτών-συνεργατών μας. Τυχόν διαφοροποιήσεις στην πραγματική εικόνα και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων δεν αποτελούν ευθύνη του viaveneto.gr. Ως εκ τούτου το viaveneto.gr καμία ευθύνη δεν φέρει και δεν υποχρεούται να αποζημιώσει τον πελάτη για τυχόν βλάβες που προκύψουν από τη χρήση των προϊόντων του.

Προσωπικά στοιχεία-συλλογή πληροφοριών

Το viaveneto.gr δεν χρησιμοποιεί με αθέμιτο τρόπο και δεν διανέμει, αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πουλάει, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει σε κανένα άλλο τρίτο μέρος τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του. Αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων πελατών γίνεται μόνο εάν το επιβάλλει δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη της ιστοσελίδας του viaveneto.gr υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, της νομοθεσίας που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το νόμο περί προστασίας του καταναλωτή.
Πιο συγκεκριμένα:
Εάν απλά περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του viaveneto.gr δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Ζητούνται προσωπικά δεδομένα χρηστών της ιστοσελίδας μας, μόνο εφόσον θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποια παραγγελία, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα ή να στείλουν email.
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το viaveneto.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική-διαδραστική επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα-απορίες που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το viaveneto.gr μέσω της ιστοσελίδας του έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα, να διευκολύνουν στις συναλλαγές τους με το κατάστημα και γενικά να βελτιώσει το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει. Τα στοιχεία που συλλέγει το viaveneto.gr είναι αυτά που ο χρήστης μας δίνει εκούσια κατά την εγγραφή του ως πελάτης, στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του, στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να συμμετέχει σε διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται κατά καιρούς και στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να λάβει ενημερωτικά δελτία μέσω email.

Τρόποι αποστολής/έξοδα αποστολής -χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από τον τόπο αποστολής καθώς και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος (αν και μέλημά μας είναι να έχουμε πάντα διαθέσιμα όλα τα προϊόντα μας) και κυμαίνεται από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε κάθε περίπτωση εάν για οποιονδήποτε έκτακτο λόγο (όπως για παράδειγμα ακραία καιρικά φαινόμενα, ή λόγω έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε) η παραγγελία σας αργήσει να παραδοθεί, το viaveneto.gr θα επικοινωνήσει έγκαιρα μαζί σας για εξεύρεση λύσης.

Τρόποι παραγγελίας-πληρωμής

Μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια επιλέγοντας τον τρόπο που επιθυμείτε:
• Τηλεφωνικά στο 23211 22344
• Μέσα από την ιστοσελίδα μας viaveneto.gr επιλέγοντας να εγγραφείτε στο viaveneto.gr ή παραγγέλνοντας ως επισκέπτης (όλο το 24ωρο-7 ημέρες την εβδομάδα)
• Μέσα από τη σελίδα μας στο facebook: Via Veneto όλο το 24ωρο-7 ημέρες την εβδομάδα
Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον τρόπο που επιθυμείτε:

• Μετρητοίς με αντικαταβολή την στιγμή που παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας, πληρώνοντας στον εκπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier)

• Επιστροφές:
Όλα τα προϊόντα που διακινεί το viaveneto.gr ελέγχονται αυστηρά πριν αποσταλούν στους πελάτες του. Αν ωστόσο εντοπίσετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο email: viavenetoserres@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 23211 22344 για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες επιστροφής.

Επιπλέον έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το viaveneto.gr στην περίπτωση που θα επιθυμείτε αλλαγή νούμερου. εντός 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Η πρώτη αλλαγή νούμερου δε θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα στέλνοντας email στο viavenetoserres@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 23211 22344.Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να έχουν ανοιχτεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί. Τα προϊόντα που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς (ή το τιμολόγιο) και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο σας είχε δοθεί.

Ώρες λειτουργίας καταστήματος

ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

09:00 ~ 14:00 & 17:00 ~ 21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

09:00 ~ 14:00